Off-Road Rüzgarı EstiOff-Road Rüzgarı EstiOff-Road Rüzgarı EstiOff-Road

Yarışlar daha sonra Taşlık’ta başladı ve iki gün boyunca devam etti. Cumartesi ve Pazar günleri, otomobil yarışı tutkunları, yarışların hepsini takip etti. Pazar günü akşamı da yarışlarda dereceye girenler ödüllendirildi. Gerçekleştirilen yarışları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Aydın, “Türkiye Off Road Şampiyonası’nda 2011 sezonu şehrimizde başladı. Sporseverler hatırlayacak ki geçtiğimiz sene de şampiyona şehrimizde başlamıştı. Geçen sene olduğu gibi bu sene de çok güzel yarışlar izledik. Sporseverlerimiz çok güzel iki gün geçirdiler. Böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmaktan Büyükşehir Belediyesi olarak çok mutluluk duyduk” dedi.

Yarışmaya destek veren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden TOFSED Sakarya İl Temsilcisi Azmi Gürkan ise, “Gerçekten Sakarya için çok önemli bir organizasyona imza attı. Böyle bir organizasyonun ilimizde olması gerçekten çok güzel oldu. Bu organizasyona destek veren Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.