Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarında Sakarya Caddesi yeni yüzüne kavuşturuldu. 1 kilometrelik arterde yapılan yenilemeler bölgede ikamet eden vatandaşlarda memnuniyet yarattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Adnan Menderes, Ünal Ozan, Dibektaş, Atatürk Bulvarı, Karaağaç Bulvarı gibi şehrin önemli arterlerini yenileyen Büyükşehir, son olarak Sakarya Caddesi’nde de başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı. 1 kilometre uzunluğundaki arter yeni yüzüne kavuşturuldu. Bölgede ikamet eden vatandaşlar dönüşümden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sakarya Caddesi sil baştan
Arterde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin konuşan Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Haftasonu itibariyle Sakarya Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk. Ekiplerimizin yoğun çalışmaları neticesinde 1 kilometrelik arterde asfalt serim işlemlerimizi tamamladık. 2 bin 500 ton asfalt kullanarak caddeye yeni bir görünüm kazandırdık. Şimdi ise logar kapaklarını yol kotuna getirecek, ardından da yol çizgilerini tamamlayacağız. Hem şehrimize hem de bölgede ikamet eden vatandaşlarımıza dönüşüm çalışması hayırlı olsun” diye konuştu.