Büyükşehir Belediyesi ve SAÜEAH işbirliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında bu hafta ‘Kronik Böbrek Yetmezliği Tanı ve Tedavisinde Kullanılan Yöntemler’ konuşulacak. 23 Mart Cuma günü AKM’de gerçekleştirilecek program saat 14.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) işbirliği ile düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Bu kapsamda ‘Kronik Böbrek Yetmezliği Tanı ve Tedavisinde Kullanılan Yöntemler’ konulu konferans katılımcılar ile buluşacak.

Cuma AKM’de
23 Mart Cuma günü, AKM’de gerçekleştirilecek programa Doç. Dr. Savaş Sipahi konuşmacı olarak katılacak. Yapılan açıklamada, “23 Mart Cuma günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek ‘Kronik Böbrek Yetmezliği Tanı ve Tedavisinde Kullanılan Yöntemler’ konulu konferansımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.