Sağlık İçin Hareket Et

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Dünya Sağlık Günü münasebetiyle bir etkinlik gerçekleştiriyor. “Sağlık için hareket et” etkinliği, 11 Nisan Perşembe günü, saat 11.00’da Kentpark’ta.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü engelli vatandaşların sosyal hayatta daha fazla yer almaları için gerçekleştirdiği etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Engellilerle Sapanca Gölü’ne tüplü dalış, Serdivan’da paintball etkinliği, Acarlar Longozu’na doğa yürüyüşleri, İstanbul akvaryum ve Darıca Hayvanat Bahçesi gezilerinin yanı sıra, Sevgiye Engel Yok projeleri ile de öğrencilere engelli olmaktan kaynaklanan sorunları anlatılarak, engelli vatandaşların sosyal hayatın her alanında yer almaları sağlanıyor.

11 Nisan Perşembe Kentpark’ta
Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü şimdi de Dünya Sağlık Günü münasebetiyle Kentpark’ta bir etkinlik gerçekleştiriyor. Yapılan açıklamada, “Dünya Sağlık Günü vesilesiyle, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de koruyucu ruh sağlığı çalışmalarının önemi bir kez daha vurgulanmalıdır. Unutulmamalıdır ki ruh sağlığı yerinde olmayan bir toplum, gelişemez, ekonomik, bilimsel, sosyal vb. alanlarda varmak istediği çağdaş hedeflere ulaşamaz. “Sağlık için hareket et” etkinliğimiz, 11 Nisan Perşembe günü, saat 11.00’da Kentpark’ta. Etkinliğimize tüm engeli vatandaşlarımız ve halkımız davetlidir.” denildi.