Uzman hekim kadrosu, teknik personeli ve son olarak hizmet filosuna dahil ettiği 2 yeni ambulans ile çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Tıp Merkezi, şehir içi ve dışı hasta nakil işlemleri ile de vatandaşların sağlığına güvence getiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, kısa süre önce hizmet filosuna dahil edilen 2 yeni ambulans ile hasta nakil işlemlerin devam ettiğini belirtti. Sarı, “Geçtiğimiz günlerde hasta nakil işlemlerinde kullanacak 2 yeni ambulans ile hizmet filomuzu güçlendirmiştik. Çağın gerekliliklerine uygun teknolojik donanımı ve alanında uzman teknik personelimizle bir ay içerisinde 52 hastamızın şehir içi ve dışına nakil işlemlerini gerçekleştirdik. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet elini sağlık alanında da geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Randevulu Hizmet
Aydın Sarı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Her zaman ifade ediyoruz; vatandaşlarımızın sağlığı Büyükşehir’e emanet. Uzman hekim kadromuz, branş alanında çeşitliğimiz ve teknik personelimizin yanı sıra, güçlü filomuzla hemşerilerimizin hizmetindeyiz.  Son teknolojik donanıma sahip olan ambulanslarımızla hastalarımızı nakil işlemlerini yapıyoruz. Nakil işlemleri için vatandaşlarımızın randevu almaları gerekmekte. Bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi ve randevu almak isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin 444 40 54 (dahili: 3518 veya 3530) numarasını arayabilirler.”