Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarıyla ilgili raporları açıkladı. Açıklamada, sabah 08.30 itibariyle 44 mahalleye ulaşım sağlanamadığı ve karla mücadele ekiplerimizin çalışmaları neticesinde saat 13.30 itibariyle 19 mahalle yolunun ulaşıma açıldığı bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını şehir merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürüyor. Yapılan açıklamada, “Sabah 08.30 itibariyle 44 mahalleye ulaşım sağlanamıyordu. Karla mücadele ekiplerimizin çalışmaları neticesinde saat 13.30 itibariyle 19 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarını 7/24 anlayışıyla devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Karla mücadele ekipleri sahada
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Karla mücadele çalışmalarımıza sabah erken saatlerden itibaren başladık. Sabah 08.30 itibariyle şehir genelinde toplam 44 grup yoluna ulaşım sağlanamıyordu. 88 karla mücadele personeli ve 52 araçtan oluşan Sakarya Büyükşehir karla mücadele ekiplerinin hızlı ve kararlı çalışmasıyla saat 13.30 itibariyle 19 grup yolu ulaşıma açıldı. Ekipler kapalı olan grup yollarında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızdan zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamaları konusunda hassasiyet bekliyoruz. Şehir merkezi ve kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarını 7/24 anlayışıyla sürdüreceğiz. Tüm vatandaşlarımız ALO 153 ve ALO 185 çağrı hatlarımıza yaşanabilecek olumsuzlukları bildirebilirler” ifadelerine yer verildi.