Rüya Proje İçin Geri Sayım

İlk etap 120 dönüm
Ali Oktar ihalesi gerçekleştirilecek 120 dönümlük ilk etap ile ilgili ise, “Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasında gerçekleştireceğimiz rekreasyon projesiyle şehrimizi nehir ile bütünleştirecek ve büyük prestij kazandıracağız. İlk etap kapsamında, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, yürüyüş yolları ve piknik alanları, amfi sinema, tiyatro ve otopark gibi sosyal donatı alanları yer alacak. Rüya Projemizin ihalesi yaklaşıyor. 120 dönümlük ilk etabın ihalesini 15 Mart Cuma günü gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İhale 15 Mart’ta
‘Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakarya Nehri Kıyısı 1. Etap Rekreasyon Alanı Çevre Düzenlemesi Yapım İşi’ ihalesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhale 15.03.2013 tarihinde saat 10.30’da Sakarya Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. İhale için ayrıntılı bilgiye, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 44 44 054 numaralı telefondan ya da Sakarya Büyükşehir Belediyesi Resmi Web Sitesi İhale Duyuruları bölümünden ulaşılabilir.