Ramazan Şenliği Başladı

Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz

Bulvar’da ve Kent Meydanı’nda Ramazan şenliği yaşlanacağını vurgulayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Öncelikle on bir ayın sultanı olan Ramazan ayının hepimiz için bereketli geçmesini diliyor ve bütün vatandaşlarımızın Ramazanlarını kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kamuoyumuzun da yakından bildiği gibi her sene ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Bu seneki etkinliklerimiz Atatürk Bulvarı’nda ve Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Atatürk Bulvarı’nda bugün de açılışını yaptığımız kitap fuarı ramazan boyunca açık olacak. Kitap fuarının yanında el sanatları başta olmak üzere çeşitli stantlarda açık olacak. Ayrıca Kent Meydanı’nda düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz” dedi.

Herkes Bulvar ve Kent Meydanı’nda

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikleri değerlendiren Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise “Ben de öncelikle bütün hemşerilerimin ramazanını kutluyorum. Burada çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Kitap Fuarı ve etkinlikler gerçekten çok güzel. Büyükşehir Belediyemiz gerçekten çok güzel etkinlikler düzenliyor. Herkesi akşamları Bulvara ve Kent Meydanı’na davet ediyorum. Bu güzel ortamın havasını tüm Sakaryalılar yaşamalılar. Değerli başkanımızı ve organizasyonda emeği geçen herkesi de bu güzel ortam ve etkinlikler için tebrik ediyorum” dedi.