Karasu Plaj Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarının başladığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Plaj Caddesi’nin genişliğini 8 metreye çıkarıyor, artere bağlanan caddelerle birlikte Karasu’da 11 kilometre uzunluğundaki güzergahı asfaltlıyoruz. Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak Plaj Caddesi’ni ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmuş olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Karasu Plaj Caddesi’nde devam eden yenileme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Oktar, “Beş yüz metre uzunluğundaki Plaj Caddesi’nde orta refüj, yaya yolları, engelli parkuru, aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Caddede asfaltlama çalışmalarına da başladık. İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayarak Plaj Caddesi’ni ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

13 Bin Ton Asfalt
Plaj Caddesi’nin 6 metre olan genişliğini 8 metreye çıkardıklarını da belirten Ali Oktar, “Çalışmalarımız kapsamında Plaj Caddesi’ne bağlanan Barbaros, Sahil ve Barış Caddeleri ile birlikte Karasu’da şuanda 11 kilometre uzunluğundaki güzergahta asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Daha önce caddede çevre düzenlenmesi gerçekleştireceğimizi ifade etmiş, asfalt çalışmalarına da başlayacağımızı kamuoyuna duyurmuştuk. Bölgedeki asfalt çalışmaları kapsamında yaklaşık 13 bin ton asfalt kullanmış olacağız. Karasu’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.