Pamukova’nın önemli cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla buluşturduklarını aktaran YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Toplam uzunluğu 46 kilometrelik güzergahları 75 bin ton sıcak asfaltla buluşturduk. Hamdolsun Pamukova yepyeni bir görünüme kavuştu. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Pamukova’da sürdürdüğü asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Pamukova’nın önemli cadde ve sokakları yeni yüzlerine kavuşturdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “2016 yılı asfalt sezonuyla birlikte Pamukova’da ciddi bir çalışma gerçekleştirdik. Toplam uzunluğu 46 kilometrelik güzergahları 75 bin ton sıcak asfaltla buluşturduk. Hamdolsun Pamukova yepyeni bir görünüme kavuştu. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Çalışmalar Akyazı’da devam edecek
Akbulut, “Yeni sezon asfalt çalışmalarımızda da Pamukova’da önemli bir mesafe kat ettik. İlçe merkezinde bulunan tüm yolları yeni görünümlerine kavuşturduk. Yenilenen yollarla Pamukova’da ulaşımı güvenli bir hale getirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun her fırsatta ifade ettiği gibi 2019 öncesinde tüm grup yollarını yeni yüzlerine kavuşturacağız. Güney bölgemizdeki çalışmaların ardından inşallah şimdi de Akyazı’da belirlenen arterleri sıcak asfaltla buluşturacağız” diye konuştu.