Büyükşehir Ofis Sanat Merkezi ‘Bir Demet Hüsn-i Hat’ sergisinin açılışına ev sahipliği yaptı. Hattat Mehmet Memiş’in eserleri sanatseverlerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Hattat Mehmet Memiş’in eserleri kültür sanat dostları ile buluştu. Ofis Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı serginin açılış törenine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

17 Ocak’a Kadar OSM’de
Eserlerini Sakaryalıların beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sanatçı Mehmet Memiş, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise; katılımlarından dolayı Mehmet Memiş’e teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti. OSM’de açılışı gerçekleştirilen ‘Bir Demet Hüsn-i Hat’ sergisi 17 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.