Onlar Bizim Armağanımız

Başkan Toçoğlu’na teşekkür
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise, “Engellilere yönelik hizmetlerin sunumunda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde her zaman desteğini gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Hizmetinizdeyiz
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Önemli olan dünyadaki bu imtihanı başarı ile geçmektir. Sizlere emanet edilen yavrularımıza gözünüz gibi bakarak, hiçbir şeyi esirgemeyerek, hayatınızın büyük bölümünden fedakarlık ederek; inşallah bu imtihanı başarı ile tamamlayacaksınız. Bizlerde elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Özellikle Sayın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, göreve geldiği günden itibaren engelli vatandaşlarımız için her türlü hizmeti, her türlü çalışmayı büyük bir şeref ve iştiyakla sürdürüyor. Sayın Başbakanımız, bugün yaptığı konuşmada bu konuda hizmetlerin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi. Onun için hepimiz duacıyız. Allah bu imtihandan hepimizin başarılı geçmesi için yardımcısı olsun” dedi.

Engelli bakım evi müjdesi
Konuşmasını engelli yakınlarının talebini ilettiği Engelli Bakım Evi’nin müjdesini vererek tamamlayan Başkan Toçoğlu, “Gelen talep doğrultusunda hemen bir çalışma başlatacağız. İnşallah, projemizi belirleyip kısa süre içerisinde engelli vatandaşlarımıza gündüz bakım hizmeti sunabileceğimiz Gündüz Bakım Evi’ni hizmete alacağız. En çok duaya ve desteğe sizin ihtiyacınız var. Bizlerde inşallah elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Engelsiz bir gün
Başkan Toçoğlu’nun konuşmasının ardından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam etti. Engelli Mehter Takımı’nın mehter marşları, Engelli Korosu’nun türküleri, engelli vatandaşların bireysel performansları ile devam eden program, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.