Büyükşehir Belediyesi 22. Ramazan Etkinlikleri 4 Temmuz Cumartesi günü Sakaryapark’ta gerçekleştirilecek Ömer Karaoğlu Konseri ile devam edecek. Program saat 23.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 22. Ramazan Etkinlikleri sevilen sanatçı Ömer Karaoğlu Konseri ile devam edecek.  Yapılan açıklamada, “Ramazan Etkinlikleri 4 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek Ömer Karaoğlu Konseri ile devam edecektir. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nin ev sahipliği yapacağı program öncesinde Mehteran Gösterisi ve Hacivat Karagöz Gösterisi de düzenlenecektir. Saat 23.00’da başlayacak konser ve öncesindeki etkinliklere tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.