Adapazarı Kaymakamlığı ile Çevre yolu arasında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Çalışmalarımızı hızla tamamlayarak hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla Adapazarı Kaymakamlığı ile Çevre Yolu arasında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Toçoğlu, gelinen nokta hakkında bürokratlarından bilgiler aldı. Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ile Ali Oktar eşlik etti.

O bölgeye yeni yüz
Başkan Toçoğlu, “16 ilçe ve şehir merkezimizde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin ulaşımlarına konfor getirmek için caddelerimizi yeni yüzlerine kavuşturuyoruz. Bu kapsamda Ankara Caddesi’nin Adapazarı Kaymakamlığı ile Çevre yolu arasında kalan kısmı yeniliyoruz. SASKİ’nin altyapı işlemlerini tamamlamasının ardından asfalt çalışmalarımızı başlattık. Ardından kaldırımlarını yenileyecek 2. kat asfaltı da atarark güzergaha son görünümünü vereceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Ulaşımda yenilikler
Bölgedeki vatandaşlara çalışmaların hayırlı olmasını temenni ederek sözlerini sürdüren Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun şehrimiz ulaşımına büyük katkı sunacak çalışmalara imza atıyoruz. Yeni duble yollar, köprüler, bulvarların yanı sıra önemli cadde ve güzergahlarda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarıyla da ulaşımları konforlu hale getiriyoruz. İnşallah çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.