Ramazan coşkusunu ilçelere ulaştıran Mobil Etkinlik Tırı’nı bu haftaki durakları Ferizli, Camili, Söğütlü, Pamukova, Kaynarca ve Sapanca oldu. Mobil sahnenin bu haftaki durağı ise 28 Haziran Salı gününden itibaren 3 gün boyunca Kentpark olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan programları kapsamında ilçeler arası ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ferizli, Camili, Söğütlü, Pamukova, Kaynarca ve Sapanca sakinlerinin Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye özellikle minikler yoğun ilgi gösterdi. Arkadaşları ile birlikte eğlenmenin ayrıcalığını yaşayan mininkler, programın devamında Tarihi Osmanlı Macunu’nun tadına baktı.

3 Gün Kentpark’ta
Mobil Etkinlik Tırı’nın Adapazarı Kentpark’ta olacağını belirten Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Ramazan Ayının başından itibaren ilçe sakinlerimizin heyecanlarına ortak oluyoruz. Mobil Etkinlik Tırımız ile minik çocukların neşesine neşe, yüzlerinde tebessüm oluşturuyoruz. İnşallah tırımız  28 Haziran Salı, 29 Haziran Çarşamba ve 29 Haziran Perşembe günleri Kentpark’ta olacak. Saat 21.30’da mehteran gösterisi ile başlayacak etkinliklerimiz Hacivat – Karagöz Gölge Oyunu ve Goncagül Tiyatrosu ile devam edecek. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.