Minikler Hentbol'da Şampiyonuz

Minikler Hentbol'da ŞampiyonuzMinikler Hentbol'da ŞampiyonuzMinikler Hentbol'da Şampiyonuz

Türkiye Şenlikleri’ne hazırız
Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Abdullah Köseoğlu, kulüp antrenörleri Tevfik Karagözoğlu ve Metin Öztürk tarafından yapılan açıklamada 25 - 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şenlikleri’nde Sakarya’yı çok iyi temsil etmek ve başarıyla dönmek için yoğun bir çalışma içerisinde oldukları belirtildi. Açıklamada, “Minikler Hentbol müsabakalarında şampiyon olan takımımız sporcularını kutluyoruz. Bize bu zorlu yolda desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sayın Orhan Bayraktar’a çok teşekkür ediyoruz. 25-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Hentbol Şenlikleri’nde Sakarya’mızı en iyi şekilde temsil edecek ve ilimize başarıyla döneceğiz” ifadelerine yer verildi.