Mesnevi'den Çizgiler Galeri'de Açıldı

Büyükşehir’e Teşekkür
Sakarya Sanat Galerisinde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Ali Kocamaz, “Hz. Mevlana’nın himmeti ile çağrılan her yerde ‘Gel, yine gel’ diyen her kutlu davette olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi’ne sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından Kocamaz’a teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Hemşerilerimizi sanatın her dalıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Konferanslardan tiyatro buluşmalarına, konserlerden, sergilere kadar birçok programı her ay düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Tüm sanatseverleri bu değerli sergiyi gezmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

13 Ocak’a kadar SSG’de
“Mesnevi'den Çizgiler” adlı karikatür sergisi, 17 Aralık 2013 - 13 Ocak 2014 tarihleri arasında Sakarya Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek.