Masa tenisi turnuvasına başvurular başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bölge belediyelerinin katılımıyla masa tenisi turnuvası düzenliyor. ‘Raketini Kap Gel’ sloganıyla gerçekleştirilecek turnuvada dereceye girenler Sakarya’yı temsilen İstanbul’da yarışacak.

Başvurular 13 Haziran’da sona erecek
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, turnuvada Marmara Bölgesinde yer alan 5 farklı belediyenin de yer alacağı ifade edilerek, “Müsabakalar 14 ile 17 Haziran tarihleri arasında Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuvaya katılmak isteyen sporseverler, başvurularını 7 ile 13 Haziran tarihleri arasında 0535 352 04 63 iletişim numarasına ulaşarak yapabilecek. Turnuvada dereceye girenler, 18 ve 19 Haziran’da İstanbul Sultanbeyli’de yapılacak olan final müsabakalarında Sakarya’yı temsil edecek” denildi.