Maltepe SAMEK Açılıyor

13 merkezde, 48 branşta Sakaryalılara hizmet veren ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Maltepe’de açılıyor. Kursların başlama tarihi ise 5 Kasım Pazartesi.

“Eğitimle güzelleşir her şey”
Kurulduğu günden bugüne kadar binlerce Sakaryalının faydalandığı büyük bir eğitim kurumuna dönüşen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK), şehrin sosyal hayatını canlandırmaya devam ediyor. 2012–2013 öğretim yılında 13 merkezde 48 branşta hizmet veren SAMEK kursları Maltepe’de de başlıyor. Maltepe’de ders zili 5 Kasım Pazartesi günü çalacak. Maltepe SAMEK, giyim, çeyiz, resim, takı tasarımı, ahşap boyama ve el nakışı branşlarında Sakaryalılara hizmet verecek. Maltepe SAMEK için ayrıntılı bilgiye, Maltepe Mah. Maltepe Cad. No:79 Adapazarı adresinden ya da 291 54 33 numaralı telefondan ulaşılabilir.