Mahallelerimizin Eksiklerini Tamamlıyoruz

Mahallelerimizin Sorunlarını ÇözüyoruzMahallelerimizin Sorunlarını Çözüy

Gerçekleştirilen iftarda belediye yöneticileri tek tek ayrı masalara oturdular ve mahallelilerin sorunlarını dinlediler. İftar sofrasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberliğe büyük katkı sağladığını söyledi. Mahallede gerçekleştirilen iftarları çok önemsediklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Hep birlikte iftar yapmanın tadı başka oluyor. Hem bu iftarlar vesilesiyle hemşerilerimizin sorunlarını da yerinde tespit etmiş oluyoruz. Bu iftarlar ayrıca mahalle kaynaşmasına da katkı sağlıyor. İnşallah böyle iftar programlarına devam edeceğiz” dedi.

Enerji Santralleri’nin temeli atılacak
İftar sonrasında bir konuşma da yapan Başkan Toçoğlu, mahallelerin sorunlarını bir bir ortadan kaldırdıklarını söyledi. Başkan Toçoğlu, “Belediye olarak her alanda çalışmalarımız sürüyor. Fakat biz ilk olarak acil hizmetleri yapmayı uygun görüyoruz. Onun için asfalt ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun yanında tabiî ki bir diğer çalışmalarımız ve diğer projelerimiz de hızlı bir şekilde devam ediyor. Örneğin Sakarya’ya büyük bir katkı sağlayacak Enerji Santralleri’nin temelini yakında atacağız. Tarihi Çarkı yeniden inşa ettik, burasının açılışını gerçekleştireceğiz. Heyecanımız tükenmeden sürüyor. Sakarya’yı inşallah daha güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.

Bağlar Mahallesi Muhtarı Siracettin Geyik’te Başkan Toçoğlu’ndan sonra söz alarak, “Bu güzel iftarı veren, bizi bir araya getiren Büyükşehir Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.