Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 29 Mart Salı günü gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günü programlarının yanı sıra, sergi açılış töreni ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri 29 Mart Salı günü gerçekleştirilecek etkinlikler ile devam edecek. Günün ilk programında Yazar Yasemin Karahüseyin söyleşi ve imza gününde katılımcılar ile buluşacak. ‘Zan’ kitabının tanıtımı ve imza töreninin yapılacağı programların ilki Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Karahüseyin, günün devamında Faik Baysal Kütüphanesi’nde saat 18.00’da sevenleri ile bir araya gelecek.

Resim ve Heykel Sergisi
Günün bir diğer etkinliğine ise Ofis Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak. Sanatçı Yahşi Baraz’ın öncülüğünde ‘Sakarya’da Sanatçılar’ isimli resim ve heykel sergisi sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 29 Mart Salı günü gerçekleştirilecek serginin açılışı saat 18.00’da yapılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir”  denildi.