Korucuk'ta İftar Yapıyoruz

‘Korucuk'ta İftar Yapıyoruz'‘Korucuk'ta İftar Yapıyoruz'‘Korucuk'ta İfta‘Korucuk'ta İftar Yapıyoruz'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında ilçelerde iftar sofralarını kurmaya devam ediyor. İftar programlarına vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda binlerce vatandaşımızla birlikte iftar açıyor, onlarla sohbet ediyor, sıkıntılarına çözüm bulmak için azami gayret sarf ediyoruz. Ramazanın güzelliğini hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. İftar programlarımızın sonuncusunu depremin yıldönümü olan 17 Ağustos’ta Korucuk’ta yapıyoruz. İftar sevincini, o manevi havayı ve coşkuyu hep birlikte yaşamak için vatandaşlarımızı Korucuk’ta kuracağımız iftar sofralarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

17 Ağustos Cuma
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında Erenler, Söğütlü, Arifiye, Karapürçek, Sapanca, Hendek, Adapazarı, Ferizli, Serdivan ve Akyazı’da gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarının sonuncusu, 17 Ağustos Cuma günü Korucuk Kerem Coşkun Caddesi’nde (Pazar kurulan cadde) düzenlenecek. İftar sonrasında ise meddah ve gölge oyunu vatandaşlarla buluşacak.