Korucuk Park Açılışa Hazırlanıyor

Cazibe Merkezi Yenikent
Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaptığı dev yatırımlarla Yenikent Bölgesi’ni cazibe merkezine dönüştürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Korucuk’ta yapılan Korucuk Park inşaatında sona yaklaşılıyor. Başkan Zeki Toçoğlu işi sıkı tutuyor, gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceliyor. Korucuk Park ile Yenikentli vatandaşların nefes alabilecekleri çok güzel bir parka kavuşacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Yenikent Bölgesi’ni önemsiyor, birbirinden önemli ve vatandaşlarımızın sosyal hayatına değer katacak yatırımlarımızı Yenikentli hemşerilerimizin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Korucuk’ta 40 dönüm alanda kurduğumuz Korucuk Park sahip olduğu muhteşem manzarası ile vatandaşlarımıza nefes aldıracak” diye konuştu.

Açılış çok yakında
Korucuk Park’ın çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten ve kısa sürede açılacağının müjdesini veren Başkan Toçoğlu, “40 dönüm alanda kurulan Korucuk Park, Yenikent Parkımızın bir benzeri olacak. Muhteşem bir manzaraya sahip olan parkımızda çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, fitness aletleri ve piknik alanları yer alacak. Çok yakında çalışmalarımız sonlandırarak parkımızın açılışını yapacağız. Yenikent Bölgemize değer katan yatırımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.