Korucuk-Ofis hattı arasına 9 yeni M plaka

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni güzergâh ve hatlarla toplu taşımayı sorunsuz bir yapıya taşımayı hedefliyor. İhtiyaç duyulan bölgelere yönelik hamleleri bir bir gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı-Korucuk arasında hizmet sunacak 9 yeni M plaka için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Bölgede artan nüfus yoğunluğunu da göz önüne alarak adımlarını atan Büyükşehir, vatandaşların toplu taşımada memnuniyetlerini artıracak çalışmalar gerçekleştiriyor.

9 yeni M plaka
9 yeni M plaka için gerçekleştirilecek ihale 14 Haziran Salı günü yapılacak. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda açık teklif usulüne göre gerçekleştirilecek ihalelerde 1 araçlık muhammen bedel 628 bin TL+KDV olarak belirlendi. İhaleye ilişkin detaylı bilgiler ise Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğünden temin edilebilecek.

3 farklı güzergah
3 farklı güzergahta hizmet sunacak yeni M plakalar toplu ulaşımda vatandaşların daha rahat bir ulaşım yapmalarını sağlayacak. Korucuk - Ofis Garaj, Doruk/Baytur - Ofis Garaj ve Camili 2 - Ofis Garaj olarak belirlenen güzergahlar için 14 Haziran Salı günü saat 15.00’da yapılacak ihale için evrakların aynı gün saat 12.30’a kadar Gelirler Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.