Köprübaşı'nda Asfalt Mutluluğu

Köprübaşı'nda Asfalt MutluluğuKöprübaşı'nda Asfalt MutluluğuKöprübaşı'ndKöprübaşı'nda Asfalt Mutluluğu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Merkez Köprübaşı Mahalle sakinleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıda ilk olarak konuşan Köprübaşı Mahallesi Muhtarı Orhan Özdemir, daha önce asfalt taleplerinin olduğunu ve bu talepleri hızla yerine getirerek mahallelerinin çok daha güzelleşmesine imkân sağladığı için Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

İşimiz hizmet
Büyükşehir Belediyesi’nin işinin hizmet olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, belediyenin kapısının vatandaşa sonuna kadar açık olduğunu belirterek, “Asfalt taleplerinizi yerine getirmenin ve mahallemizi güzelleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim işimiz size hizmet etmektir. Sizler destek verdikçe bizler daha çok çalışacak, taleplerinizi imkânlar ölçüsünde yerine getireceğiz. İlçe Başkanımız Mustafa Ak’a da bizlerle beraber güzel hizmet hedefiyle çalıştığı için teşekkür ederim. İnşallah çok daha güzel hizmetlerin altına imzamızı atar ve yeniden beraber oluruz” diye konuştu.