Kocaali’de başlatılan asfalt çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kocaali’de 2 etaptan oluşan asfalt çalışmalarımızı tamamladık. İlçenin önemli cadde ve sokaklarını yeni yüzlerine kavuşturduk. 17 kilometrelik güzergahta 27 bin ton asfalt kullandık. Kocaali’nin çehresi değişti. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kocaali’de sürdürdüğü asfalt çalışmalarını tamamladı. 2 etaptan oluşan çalışmalar sonucunda Kocaali’nin önemli cadde ve sokakları yeni yüzlerine kavuşturuldu. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kocaali’de 2 etapta gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda ilçenin önemli cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla buluşturduk. Toplam 17 kilometrelik güzergahta 27 bin ton asfalt kullandık. Kocaali’nin çehresi değişti. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

27 Bin Ton Asfalt
Akbulut, “Kocaali’de başlattığımız asfalt çalışmalarımızı noktaladık. 2 etap şeklinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda ilçenin önemli cadde ve sokaklarını yeni yüzlerine kavuşturduk. Yaklaşık 17 kilometrelik güzergahta toplam 27 bin ton asfalt kullandık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun her fırsatta ifade ettiği gibi şehrimizin tamamına yayılan asfalt çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah şimdi de Karasu’da asfalt serim işlemlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Cadde ve Sokaklar
Kocaali’de asfalt atılan cadde ve sokaklar şu şekilde; 1. etapta Orhanbey Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Yavuz Selim Sokak, Ozanlar Sokak, Abdulhamit Sokak, Nuri Tan Caddesi, Osmanlı Sokak, Plaj Yolu Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Osman Caddesi. 2. etapta ise; Kültür Caddesi, 106, 101 ve 121 Sokak, Şehit Yılmaz Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Şeker Sokak, Osmanbey Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Eyüp Sultan Sokak, Şehit Tuncay Altan Sokak, Kudüs Caddesi, Orhanbey Caddesi