Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Kocaali’de devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Gümüşoluk, Çobansayvant ile Selahiye mahallelerini yeni yüzüne kavuşturulurken, ilçe merkezine ulaşan güzergahta ise gerçekleştirilen işlemlerde sona gelindi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları Kocaali’de devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ilçeye bağlı Gümüşoluk, Çobansayvant ile Selahiye mahallelerini yeni yüzüne kavuştururken, ilçe merkezine ulaşan güzergahta ise gerçekleştirilen işlemlerde sona gelindi. Yaklaşık 8,5 kilometrelik arterde yapılan çalışmalar havadan görüntülenirken çalışmaların tamamlanmasıyla 11 bin ton asfaltın yollarla buluşmuş olacağı belirtildi.