Büyükşehir Belediyesi Kocaali’de asfalt çalışmalarının ikinci etabına başladı. Daha önce 18 kilometrelik güzergâhın modern bir görünüme kavuşturulduğu Kocaali’de ikinci etap asfalt çalışmaları kapsamında 12 kilometrelik güzergâh sıcak asfalt ile buluşturulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de başlatılan asfalt çalışmalarının ikinci etabı başladı. 14 bin ton sıcak asfaltın serileceği Yalpankaya, Görele, Karalar, Köyyeri ve Beyler mahallesi grup yollarından toplamda 12 kilometrelik güzergâh yeni yüzüne kavuşturtulacak.

Mahallelerde asfalt bayramı
Birinci etap asfalt çalışmaları kapsamında daha önce 18 kilometrelik güzergâhı yeni yüzüne kavuşturan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı öncesinde mahallelerimize ulaşımların daha sağlıklı ve güvenle sağlanması için asfalt yenileme çalışmalarımıza hız verdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla 12 kilometrelik güzergahta başlattığımız asfalt çalışmaları bölgeye ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.