Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Şehrin kuzey bölgesi olan Kocaali’de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, ilçeye bağlı Kızılüzüm, Süngüt, Aktaş, Çakmaklı ve Kestanepınarı mahallelerini kapsayan 13 kilometrelik grup yolunu yeni yüzüne kavuşturdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Şehrin kuzey bölgesi olan Kocaali’de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, ilçeye bağlı Kızılüzüm, Süngüt, Aktaş, Çakmaklı ve Kestanepınarı mahallellerini kapsayan grup yollarını yeni yüzlerine kavuşturarak bölgenin hizmetine sundu.

15 bin ton
Şehrin Kuzey ucu Kocaali’de 5 mahalleye daha güvenli ve konforlu ulaşımla buluşturduklarını aktaran YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “Kocaali ilçemizde bulunan Kızılüzüm, Süngüt, Aktaş, Çakmaklı ve Kestanepınarı mahallelerimizi kapsayan grup yolunda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Toplam uzunluğu 13 kilometre olan güzergahları yaklaşık 15 bin ton asfalt kullanarak yeniledik. İlçemize, bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah programımız dahilinde asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.