Büyükşehir Belediyesi Kocaali’de V kanal çalışmalarını tamamladı. 12 mahallede toplamda 13 bin 100 metre imalat yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği V kanal çalışmalarına devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında Kocaali’de gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı ve 12 mahallede toplam 13 kilometre V kanal imalatı yapıldı.

12 mahalleye 13 kilometre V kanal
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “V kanal çalışmalarımızla yolların ömrünü uzatıyor, yağmursularıyla taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylaştırıyoruz. Şehrimizin kuzey ucu Kocaali ilçemizde beton ve asfalt ile yeni yüzlerine kavuşturulan Koğukpelit, Çukurköy, Karapelit, Küplük, Yalpankaya, Görele, Şerbetpınarı, Açmabaşı, Yanıksayvant, Akpınar, Çakmaklı ve Aktaş mahallelerinde 13 kilometrelik V kanal imalatımızı tamamladık. Bölgeye ve hemşerilerimize hayırlı olsun” denildi.