KİOSK Uygulaması Başladı

KİOSK’larla 7/24 hizmet
KİOSK uygulamasını Sakarya’da dört noktada başlattıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Serdivan AVM, ADA AVM, Sakarya Üniversitesi Merkez Kafeteryası ve Adapazarı Kültür Merkezi (AKM)’de bulunan KİOSK cihazlarından vatandaşlarımız SASKİ ile ilgili birçok işlemini gerçekleştirebilecek. Vatandaşlarımız bu cihazlardan borçlarını sorgulayabilecek, abone bilgilerini güncelleyebilecek, SASKİ işlemleri ile ilgili bilgileri öğrenebilecekler. Ayrıca kredi kartı ile su faturalarını ödeyebilecekler. KİOSK’lar sayesinde tüm bu işlemleri hafta sonları ve resmi tatillerde de yapabilecekler” diye konuştu.  

Vatandaşın KİOSK ilgisi 
SASKİ ile ilgili her türlü öneri ve şikâyetlerin KİOSK cihazları sayesinde iletilebileceğini vurgulayan Başkan Toçoğlu, “Kiosk üzerinden girilen öneri ve şikâyetler SASKİ personeli tarafından takip edilmekte. Girilen öneri veya şikâyet kaydı alındıktan sonra size bildirilen numarayı girerek takip ekranından bıraktığınız kaydın ayrıntılarını ve o anki durumunu takip edebiliyorsunuz” dedi. Temmuz ayından bu yana Serdivan AVM’de hizmet veren KİOSK cihazında toplamda 2368 adet borç bilgisi sorgulandığını kaydeden Başkan Toçoğlu, “Vatandaşlarımız KİOSK cihazlarımıza oldukça ilgili. Temmuz ayından itibaren Serdivan AVM’de hizmet veren KİOSK cihazında 100 bin TL civarında da tahsilat gerçekleştirilmiş” şeklinde konuştu.

 

Fotoğraf sergisi Serdivan AVM’de
KİOSK uygulamasının tanıtımının ardından SASKİ tarafından 22 Mart Dünya Su Günü’nde düzenlenen ‘Sakarya’da Su ve Su Yapıları’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin sergilendiği fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştiren Başkan Toçoğlu ve davetliler daha sonra fotoğrafları incelediler.