Kentpark'ta İftar Sevinci

Binlerce Sakaryalı aynı sofralarda
İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Zeki Toçoğlu vatandaşların Ramazanlarını kutladı. Ramazan ilahilerinin, tasavvuf müziğinin ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yemeğine geçildi. Sakaryalılarla birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, iftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti. İlçelerde düzenlenen iftar programlarını değerlendiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyoruz. İlçelerimizde kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Bu sofralarda binlerce vatandaşımızla birlikte aynı sofralarda iftar yapıyoruz. Biz zaten hemşerilerimizle her zaman birlikteyiz ama Ramazan ayında birlikte olmanın, iftar sevincini, o manevi havayı ve coşkuyu birlikte yaşamanın bir başka keyfi oluyor” diye konuştu.

İftar programının Kentpark’ta gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, “Burada, hemşerilerimizle birlikte çok güzel bir şekilde iftar yaptık. Bu ortamı bize sağlayan Zeki Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.