Kentpark Kafeterya Yakında Hizmette

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta inşa edilen kafeteryada çalışmalar tamamlandı. Tarihi su çarkının yapısı dikkate alınarak tasarlanan yeni mekân, çok yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta Tarihi Çark’ın hemen yanında inşa edilen kafeteryada çalışmalar tamamlandı. Tasarımıyla beğeni toplayan kafeterya çok yakında vatandaşların hizmetine sunulacak. Gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Hemşerilerimizin yaz mevsimi ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği, etkinliklerin düzenlendiği Kentpark’ımızda Tarihi Su Çarkı’nın hemen yanında yeni bir kafeterya kazandırmak için çalışma başlatmıştık. Su Çarkı’nın yapısını dikkate alarak gerçekleştirdiğimiz çalışma kapsamında kafeterya, doğal dokuyu bozmayacak şekilde inşa ettik ve ana taşıyıcıları çelik olmasının haricinde ahşap malzeme kullandık. İç kullanım alanı 390, verandası 150 ve terasının 390 metrekare olan kafeteryayı çok yakında hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.