Büyükşehir Belediyesi, güçlü altyapı ile buluşturduğu Kemalpaşa Mahallesi’nin üstyapısını da yeniledi. Bölgeye atılan 450 ton asfalt ile toplam uzunluğu 220 metre olan yol yeni görünümüne kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), güçlü altyapı çalışmalarının yanı sıra altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarını da hızla hayata geçiriyor. Bölgede çalışmaları tamamlanan ve Kemalpaşa Mahallesi’nin atıksularını uzun yıllar boyunca güvenle Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’ne taşıyacak projenin ardından ekipler bölgenin üstyapısını hızla yeni görünümüne kavuşturdu. Toplam uzunluğu 220 metre olan yol 450 ton sıcak asfalt ile yenilendi.

Büyükşehir çalışmaları kısa sürede tamamladı
Açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından yapılan ve kısa sürede çalışmaları tamamlanan proje sayesinde bölgenin altyapısı güçlü hale getirilirken üstyapısında da estetik görünüm mahalle halkının hizmetine sunuldu. SASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarıyla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Sakarya’nın dört bir yanında sürdürdüğümüz altyapı çalışmalarının ardından vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için asfalt çalışmalarımızı da hızla tamamlıyoruz. Kemalpaşa Mahallesi’nde de çalışmalarımızı tamamladık. Yenilenen yol ve tamamlanan altyapı projesinden dolayı vatandaşlardan gelen olumlu görüşler bizleri memnun ediyor. Güçlü altyapı ve yenilenen yol bölge halkına hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.