Keçiler Adası Çarşamba AFA'da

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri içerisinde yer alan “Tiyatro Buluşmaları” kapsamında, İzmir Devlet Tiyatrosu’nun “Keçiler Adası” oyunu, 23 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da AFA’da sahnelenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Tiyatro Buluşmaları” devam ediyor. İzmir Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği, Ugo Betti’nin yazdığı, Ahmet Muhip Dıranas’ın çevirdiği, M. Sadık Yağcı’nın yönettiği ve oyunculuklarını; Alev Erözmen, Mustafa Çolak, Menekşe Bendeş Özyiğit, Yasemin Toprak ve Ali Sinan Demirkale’nin üstlendiği “Keçiler Adası”, 23 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’de AFA’da Sakaryalılarla buluşacak. 

Suç nedir?
“Suç” olgusunu irdeleyen oyun, savaş sonrasında erkeksiz kalan ve uzun bir bekleyişe dönüşen hayatlarını sürdürmeye, anlamlı kılmaya çalışan üç kadının dramını ele alır. Yaşamdan adeta izole edilmiş bir adada yaşayan bu kadınların zorunlu tutsaklığına tanık olduğunuzda, “Suç nedir ve hangi koşullarda, hangi eylem suç olarak tanımlanır” sorusuna kendinizden hiç beklemeyeceğiniz, çok farklı yanıtlar verebilirsiniz…