Kazdal'dan Sakarya'ya Övgü

Sakarya’da mükemmel bir uyum var
19. Ramazan Kültür Etkinliklerinin düzenlendiği Kent Meydanı’ndaki stantları ziyaret eden Kazdal, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Milletvekilleri Şaban Dişli ve Ali İhsan Yavuz ise Rizeliler standı önünde vatandaşlarla horon tepti. Zelkif Kazdal, Sakarya’ya geldiğinden ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, “Sakarya hızla büyüyor ve gelişiyor. Dünü ile bugünü arasında büyük farklar var. Sakarya’mızda çok coşkulu bir ortam ve mükemmel bir uyum var. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilat başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımız uyum içinde çalışıyorlar. Bu güzel ortamın devam edeceğinden eminim. Beni burada çok güzel ağırlayan vekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.2AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, “Sayın Genel Başkan Yardımcımızı Sakarya’da ağırlamaktan ve şehrimizin güzel ortamını kendisine göstermekten ötürü mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehrimizin geliştiğini görmek bize daha çok çalışma azmi veriyor. Güzel düşünce ve yorumları için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.