Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca-Karasu ilçelerinde toplamda 36 kilometreyi kapsayan güzergâhta asfalt serim işlemlerine devam ediyor. Asfaltlama işlemlerinin sonunda bölgenin ulaşımını rahatlatacak ve çehresini yenileyecek grup yolu vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaynarca’da önemli yatırımlar bir bir hayata geçiriliyor. 120 milyon TL’lik Kaynarca Altyapı ve Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapım çalışmaları sürüyor. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda lansman töreni yapılan Kaynarca-Karasu ilçelerini kapsayan toplam 36 kilometrelik güzergahta asfalt serim işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

8 kilometrelik kısım tamamlandı
Kaynarca ve Karasu ilçelerini kapsayan çalışmalarda Kalburcu, Eğrioğlu, Akbaşlı, Müezzinler ve Okçular mahallelerini kapsayan 36 kilometrelik güzergahın 8 kilometrelik güzergahı 10 bin ton asfalt kullanılarak yenilendi. Çalışmalar sonlandığı zaman bölgenin trafiğini rahatlatacak ve çehresini yenileyecek grup yolu vatandaşların hizmetine sunulacak. Vatandaşlar Kaynarca’ya yakışan mahalleler arası hızlı, güvenli ve modern bir yola kavuşacak.

Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor
Süren çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Eğrioğlu Mahallesi Muhtarı Tacettin Kaçar, “Grup yolumuzda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’nin katkılarıyla yapılmaktadır. Beklediğimiz bir yoldu, biraz zaman istiyordu, o zamanda bu zaman oldu. Ekiplerin çalışmasından, yapılan işten memnunuz. Yolumuz inşa halinde, çok hızlı bir şekilde ilerliyor çalışmalar. Başkan Yüce’ye mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.