Büyükşehir Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’nın Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet, Küçükkışla, Cebek, Gürpınar, Yeşilova, Uzunalan ve Kulaklı mahallelerini sıcak asfaltla buluşturduk. Bölge halkına ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde aralıksız olarak sürdürüyor. Şehrin önemli arterlerinde ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının yanında ilçelerde de grup yolları sıcak asfaltla buluşuyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’nın Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet, Küçükkışla, Cebek, Gürpınar, Yeşilova, Uzunalan ve Kulaklı mahallelerini sıcak asfaltla buluşturduk. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

22 Kilometrelik Güzergah
Akbulut, “Kaynarca’ya bağlı Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet, Küçükkışla, Cebek, Gürpınar, Yeşilova, Uzunalan ve Kulaklı mahallelerini sıcak asfaltla buluşturduk. 22 kilometrelik güzergahta yaklaşık 35 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik.  Şimdi de ekiplerimiz Kocaali ilçe merkezinde çalışmalarına başladı. İnşallah hızlı bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Bölge sakinlerine ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.