Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarının 3’üncüsü Kocaali’de gerçekleştirildi. Merkez Camii Önünde binlerce ilçe sakini aynı sofralarda buluştu; Ramazan’ın manevi coşkusunu birlikte yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarının 3’üncüsü Kocaali’de düzenlendi. Merkez Camii Önü’nde kurulan sofralara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erken saatlerde iftar yapılacak alanı dolduran Kocaalililer İstanbul Şişli Mecidiyeköy Merkez Camii İmam Hatibi Ali Derman’ın Kur’anı Kerim tilaveti ile mest oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ile gönül sofralarına misafir olan vatandaşlar ile tek tek ilgilendi; Kocaalililerin Ramazan’ını tebrik etti.

Çocuklar Ramazan’ı Çok Sevdi
Okunan ezan sonrasında iftar programına misafir olan binlerce vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı. İftar programının ardından ise Hayali Seçkin Bayramoğlu çocuklar için sahneye çıktı. Kurulan platform önünde çocuklara hitap eden Bayramoğlu’nun Orta Oyunu ve Meddah hikâyeleri miniklerin büyük beğenisini kazandı.