Büyükşehir Belediyesi Karaköy Mahallesini yeniliyor. SASKİ tarafından altyapısı tamamlanan mahallede sıcak asfalt çalışmaları başladığını aktaran YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Karaköy Mahallemizi yenileyerek modern bir hale dönüştüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, SASKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Adapazarı Karaköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını başlattı. Toplam uzunluğu 1 kilometre olan arterlerin yenileneceği belirtildi.

Asfalt çalışmaları başladı
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Karaköy Mahallesi’nin yenilenmesi konusunda talimat vermişti. Genel Sekreter Yardımcımız ve ilgili bürokratlarımızla birlikte bölgede incelemelerde bulunduk. İlk olarak SASKİ bölgede altyapı çalışmalarını gerçekleştirdi. Ardından asfalt çalışmalarımızı başlattık. İnşallah Karaköy Mahallemizi yenileyerek modern bir hale dönüştüreceğiz” dedi.

Hayırlı olsun
Akbulut, “Karaköy Mahallesi’nde toplam uzunluğu 1 kilometre olan güzergahları asfaltla buluşturacağız. Ekiplerimiz bugün itibariyle çalışmalarına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiden bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.