Büyükşehir Belediyesi tarafından Kampüs yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde çalışmalar devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, bir kilometrelik arterin çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte büyük beğeni kazanacağını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde çalışmalar devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, yeni bulvarda çalışmaların hızla devam ettiğini ve yeni arterin eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini belirtti.

Eğitim Öğretim Dönemine Yetişecek
Haydar Akbulut, “Daha önce Kampüs ulaşımına alternatif oluşturmak adına yeni yolları hizmete almıştık. Bilindiği üzere kısa süre önce Medeniyet Bulvarı’nı kullanıma sunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun talimatlarıyla Kampüs ulaşımında kilit bir rolü olan bu yolda da yenileme çalışmalarımızı başlattık. Artere önemli ölçüde bir genişlik kazandıracağız. İnşallah yeni eğitim öğretim dönemine de bu çalışmayı yetiştirmiş olacağız” diye konuştu.

Büyük Beğeni Kazanacak
Çalışmalar hakkında da bilgiler veren Akbulut, “Asfalta hazır olan bölgelere birinci kat asfalt atıyoruz. Geriye kalan bölgeleri de asfalta hazırlandıkça asfaltla buluşturacağız. Aynı zamanda bordür ve tretuvarlarda da çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık bir kilometrelik bu yeni bulvar çalışmasında geniş yürüyüş yolları da yer alacak. Ayrıca aydınlatma konusunda da gerekli adımları atacağız. İnşallah yapılan tüm çalışmaların neticesinde yeni arter büyük beğeni kazanacak. Öğrenci kardeşlerimizde gönül rahatlığıyla bu yolu kullanabilecek” ifadelerini kullandı.