Kalpak Ayakta Alkışlandı

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kalpak isimli tiyatro oyunu, Sakaryalılarla buluştu. AKM Tiyatrosu’nu dolduran kültür sanat dostları muhteşem bir oyun izlemenin keyfini yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, tiyatro buluşmaları ile başladı. İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Kalpak isimli oyun Sakaryalı sanatseverlerle buluştu. Ali Atilla Şendil’in yönettiği, Suna Selen ve Mine Tüfekçioğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı tiyatro oyununda Birinci Dünya Savaşı yıllarında yaşanan zorluklar ve savaşın insan ilişkilerindeki etkisi anlatıldı. 80 dakika süren tek perdelik oyunun ardından sanatçıların başarılı performansları salonu dolduran sanatsevelerce ayakta alkışlandı.