Kalıcı Çözümlere Odaklanıyoruz

Hassasiyetlerin farkındayız
Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal hizmetlerin sunumunu yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal belediyecilik ile mahalli idarelerimizin sosyal politika üretmedeki büyük öneminin bilincinde olarak, bu alanda kararlı çalışmaları hayata geçiriyoruz. Yürüttüğümüz geniş hizmet ağı içerisinde ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi en hassas olduğumuz alanların başında geliyor. Gerçekleştirdiğimiz ilçe buluşmaları vesilesiyle hem ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinde bir farkındalık oluşturmak hem de ne gibi sosyal hizmetler verildiği konusunda katılımcılarımızı ayrıntılı bilgi sahibi yapmayı amaçlıyoruz. Bu sayede ortak akıl ile ihtiyaçlara kısa sürede uzun vadeli çözümler getirebileceğimizin farkındayız. Sosyal hizmet tanıtım toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir’e teşekkür
Programa katılan AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam ise, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen sosyal hizmetler, Sakaryamızın her köşesine ulaşarak, ihtiyaç sahiplerine kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Bu vesileyle ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinde önemli adımların atılması gerektiğini öğrendiğimiz bilgilendirme toplantısından dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.