Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatının bünyesinde bulunan K9’lar İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıktı. 3 itfaiye çalışanı ile 2 K9 enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için yürütülen çalışmalara katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için harekete geçti. Kokuya ve sese duyarlı K9 köpekleri 3 itfaiye çalışanı ile bölgeye ulaşmak için yola çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatıyla afet bölgesine hareket eden itfaiye ekipleri enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalara destek olacak.