Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı İnönü Caddesi’nin ikinci kat asfaltı atılıyor. Arter yol çizgilerinin çekilmesinin ardından son halini alacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı İnönü Caddesi’nin ikinci kat asfaltı atılıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “2 bin metrelik güzergahtaki yenileme çalışmalarımızda daha önce ilk kat asfalt serimini gerçekleştirmiştik. Şimdi ikinci kat asfalt serimini yapıyoruz. Yol çizgilerinin çekilmesiyle birlikte de artere son halini vereceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

İkinci Kat Asfalt Atılıyor
Akbulut açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “İnönü Caddesi’nde ilk olarak deforme olan asfaltı kaldırdık. SASKİ bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Aynı zamanda cadde fiber internetle buluştu. Daha sonra bordür ve tretuvar çalışmalarını da nihayete erdirdik. Şimdi ikinci kat asfaltı atıyoruz. Logar kapaklarını asfalt seviyesine taşıdıktan sonra yol çizgilerini çekip çalışmalarımızı noktalayacağız.”