Büyükşehir Belediyesi İlk Yardım Kurslarında kayıtlar başladı. Uzm. Dr. Aydın Sarı, “1-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz kurslarla vatandaşlarımıza hem teorik hem de uygulamalı eğitim sunacağız. Her vatandaşımız 1 gün katılabilecek ve 8 saat ders görecek. Eğitimlerin sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Kayıtlar Büyükşehir Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından her sene düzenlenen İlk Yardım Kursları’nda yeni dönem kayıtları başladı. 1-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurslar için kayıtların Büyükşehir Tıp Merkezi’nde alındığını açıklayan Sağlık İşleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Her vatandaşımız 1 gün katılabilecek ve 8 saat ders görecek. Eğitimlerin sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir” ifadelerini kullandı.

Eğitimler devam edecek
Uzm. Dr. Sarı, “Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi olarak vatandaşlarımıza uzman doktorlarımızla birlikte sağlık hizmetleri sunuyoruz. Yıl boyunca sağlık alanında konferans etkinlikleri düzenliyoruz. Eğitim faaliyetlerimizle vatandaşlarımıza katkılar sunuyoruz. Sağlık alanında bir farkındalık oluşturmak için sürdürdüğümüz konferans ve eğitimlerimizi bu yıl da sürdüreceğiz. Şimdi İlk Yardım Eğitimlerimiz için kayıtlarımızı başlattık. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Herkes İçin Sağlık
‘Herkes için sağlık’ sloganıyla başlatılan eğitimler hakkında konuşan Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Proje kapsamında vatandaşlarımıza hem teorik hem de uygulamalı eğitimler sunacağız. ‘İlk Yardım Hayat Kurtarır’ projesinin bu yıl 7.’sini gerçekleştiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın olası bir durumda yanlış müdahale yapılmasını engellemek. Eğitimlerimizin ardından katılımcılarımıza katılım belgesi ve tören sonunda ilk yardım seti hediye edeceğiz. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Tıp Merkezi’ne başvuru yapabilir. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 40 54 dâhili 3518 numarasını arayabilirler. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan eğitimlere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.