İftar Sofrası Söğütlü'de Kuruldu

İftar Sofrası Söğütlü'de Kurulduİftar Sofrası Söğütlü'de Kurulduİftar So

Ne gerekiyorsa yapıyoruz
İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, ilçelerde gerçekleştirilen iftarlara vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyledi. Bu iftarlar sayesinde hizmetleri de yakından görme ve vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Belediye olarak ilçelerimizin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği iftar programlarını çok beğendiğini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, fırsat buldukça bu iftarlara katılacağını söyledi. Hasan Ali Çelik, “Büyükşehir Belediyemiz bu proje ile vatandaşlarımızın ayağına gidiyor. Bu güzel Ramazan ayında birlik ve beraberliğimize katkı sağlıyor” dedi.
Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan da, Söğütlü’ye gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.