Ormanpark’ın eşsiz iftar sofralarına tüm Sakaryalıları davet eden İşletme Müdürü Engin Berk, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Ormanpark’a bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş tarafından işletilen Ormanpark, Ramazan ayında da Sakaryalıların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca kurulan iftar sofralarına tüm Sakaryalıları davet eden İşletme Müdürü Engin Berk, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz. İftar programlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Huzur ve hizmet kalitesi
Berk açıklamalarını şu şekilde tamamladı; “Ramazan Ayı boyunca zengin menümüz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Ayrıca iftardan sahura kadar hizmetlerimiz devam ediyor. Tasavvuf müziği eşliğinde iftar yapmanın ayrıcalığı Ormanpark’ta yaşanıyor. Kalitenin, lezzetin, güleryüzün adresi olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Huzur ve hizmet kalitesiyle anılan Ormanpark’ta eşsiz tatların bir araya geldiği iftar sofralarında buluşmaya tüm Sakaryalıları davet ediyoruz. Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi almak isteyen misafirlerimiz 291 08 78 (dahili: 14) nolu telefonunu arayabilirler” ifadelerini kullandı.