Huzur sofrası Pamukova'da kuruldu

Kuran tilaveti
‘Mahallemde İftar Var’ Pamukova buluşması, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’in gönül sofralarına misafir olan vatandaşların Ramazan aylarını tek tek tebrik etmesiyle başladı. Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennilerini vatandaşlara ileten Başkan Toçoğlu, iftar programına katılan misafirlerle bol bol fotoğraf çektirdi. İstanbul İSTOÇ Camii Başimam Hatibi, dünya Kuran okuma 1.’si Bünyamin Topçuoğlu’nun Kuran tilavetiyle devam eden programda, okunan ezan sonrası binlerce misafir hep birlikte oruç açtı.

Meddah ve gölge oyunu
Ramazan ayının 11. iftar buluşmasına ev sahipliği yapan ve binlerce kişinin ağırlandığı iftar programının ardından çocukların yoğun ilgi gösterdiği Meddah ve Gölge Oyunu gösterisi gerçekleştirildi. Meddah hikâyelerini can kulağıyla dinleyen çocukların keyfi görülmeye değerdi.