Büyükşehir Belediyesi hizmet tanıtım gezilerine devam ediyor. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin misafir edildiği gezi süresince Büyükşehir Belediyesi'nin önemli yatırımları hakkında bilgiler verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Bu kapsamda, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik gezi düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi yatırımlarının tanıtıldığı gezide minikler ilk olarak Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde yetkililerden bilgi aldı. Hayvanları ve çevreyi koruma faaliyetleri hakkında da bilgi alan öğrenciler bu kapsamda Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Atık Depolama Tesisi ve Tıbbı Atık Sterilizasyon Tesisi'ni gezdi. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada okullardan gelen talepler doğrultusunda hizmet tanıtım gezilerinin eğitim dönemi süresince devam edeceği belirtildi.